Kropp i balanse Pilates

Timebeskrivelse Saltimer:

STRAM OPP: En enkel styrketime der man fokuserer på å trene alle muskelgrupper ved hjelp av øvelser der man i hovedsak benytter håndvekter, treningstrikk og egen kroppsvekt. Timen er tilrettelagt for at deltakeren selv kan regulere hvor tung den skal være ut fra eget behov og mål med treningen.

STYRKE I SAL: En effektiv trenings time med enkle øvelser. Grunnleggende styrketrening som passer for alle. Vi varierer med utstyr som vektstang og manualer. Bli med på en god time hvor du får trent hele kroppen.

CARDIO COMBAT: En effektiv og drivende kondisjons– og styrketime for hele kroppen. Dette er en time som er basert på kampsport med slag og spark i en høypulstime. Timen vil forbedre både din kondisjon og styrke. Det vil være Inspirerende musikk og øvelser fra kampsport som sikrer en morsom og energisk time. Timen passer for alle. 

Zumba: Er en sang for sang treningstime hvor latinske dansesteg er i fokus. Timen består av ca 14-16 sanger med forskjellige dansestiler som salsa, merengue, cumbia, reggeaton, flamenco, samba, bellydance, soca, hip hop og masse mere! Timen består av tre enkle, en midtdel som tar pulsen helt opp i taket ! Og nedtrapping med uttøyning som avslutning. 

Timen har høy energi, er veldig gøy og er en fest av en treningstime. Liker du å danse og følge enkel koreografi er dette en treningstime for deg.

STEP/STYRKE: Består av intervaller der målet er å komme høyt opp i puls. I mellom intervallene forekommer aktiv pause med styrketrening.  Intervallene består av enkel step med high impact (hopp/jogg), mens de aktive pausene består av styrketrening hvor vi benytter vektstang, manualer og egen kroppsvekt.

COREBAR: Gir deg full pakke! Både kondisjon, styrke og balansetrening for hele kroppen, men med spesielt fokus på kjernemuskulaturen. Den henter sin inspirasjon fra mange populære treningsformer som aerobic, dans, kampsport, tradisjonell gymnastikklære, yoga, pilates m.m. Den henter også viktige treningsprinsipper fra fysioterapien innen forebyggende og rehabiliterende trening av blant annet rygg. 

PULS/STRAM OPP: Er en kombinasjonstime for alle. Vi gjør det enkelt, men tøft i pulsdelen, før vi avslutter med en litt lengre styrkedel. Her bruker vi mye egen kropp og lett utstyr. Fin time å møte helga med!